Passa al contingut principal

Tripartit: comentari d'un sms d'un alt dirigent de CDC d'Osona

"Un espanyol perdedor serà president de la Generalitat de Catalunya. És més important ser d'esquerres que ser català. Quina colla de venuts i traïdors. Estem acabats! Passa-ho!".
Aquest és un sms que m'han reenviat, qui ho ha fet li havia enviat un dirigent important de CDC d'Osona. Així que analitzaré el missatge comptant amb qui és el remitent.
"Un espanyol perdedor serà president". Primera pregunta, Pujol no va dir que és català qui viu i treballa a Catalunya? suposo que el fet de treballar a Madrid els últims dos anys, ha fet queel senyor Montilla hagi perdut la seva condició de català. Potser és perquè es diu Pepe i no Pep? o Montilla? uf, aquí jo no hi entraria, oi senyor CDC? O potser perquè no és nacionalista? deu ser això, però és clar, quina diferència que no sigui estètica hi ha entre Mas i Montilla en aquest aspecte? Què va passar amb l'estatut?
"És més important ser d'esquerres que ser català". Carai, és més important ser de dretes que català? Perquè han estat Mas, Madí i Duran i Lleida qui s'han situat més en l'eix dretes-esquerres amb el programa més dretà de CiU de tota la història. I el plantejament CiU o Tripartit (incloent ERC) no em sembla pas que no ens considerin res més que esquerres els senyors de CiU, incloent l'alt càrrec de CiU del sms.
"Quina colla de venuts i traïdors". Devia ser molt dura la nit del pacte Mas-ZP, l'alt dirigent comarcal enviant sms dient venut i traïdor al Mas... Per cert, no va ser amb el PSOE amb el primer amb qui va parlar CiU després de l'1N? I els segons no van ser els del PSC?
"Estem acabats". És la fi de Catalunya, Mas no és president, ho és Montilla. Que apagui el llum l'últim... (messianisme, paternalisme o patrimonialisme? o tots tres?)
PS: L'esquerra nacional, independentista, ha tornat a ser clau per fer un govern i continua amb l'opció d'esdevenir l'esquerra hegemònica de Catalunya per avançar cap a l'autodeterminació d'aquest país. Endavant amb Catalunya i la seva gent!
[@more@]

Comentaris

  1. Amb tots els respectes ara els d'Esquerra ja podeu començar a vendre fum. El que és cert és que heu perdut un 25% dels vots i ara opteu per fer un mateix pacte a la baixa.
    Els fantasme de la dreta, en Mas o Duran no tenen tant d'efecte com això. Només per autojustificar certe actituds que a la fi només enteneu vosaltres.
    Us desitjo la millor de les sorts.

    ResponElimina
  2. Després de tan parlar de socioconvergència ha resultat que era fals, ara en voleu fer creure que el Montilla ha plantat cara a Madrid, tot és teatre!... tot estava manegat abans de les eleccions!
    No confongueu més al poble amb el tema del lloc de naixement del Montilla, això està molt superat.
    L'independència no la farà l'esquerra nacional tota soleta, la independència la decidirà la ciutadania i ho fara quan els partits nacionalistes s'uneixin i fixin un horitzó.
    El teu escrit segrega odi.

    ResponElimina
  3. Ferran, et contesto.
    No em retracto de cap dels meus posts ni de cap article anterior. Ni quan ens van expulsar vaig renegar del tripartit ni quan es reedita començaré a tirar floretes a socialistes i montillas.
    He defensat, defenso i defensaré un govern on Esquerra sigui forta i que faci polítiques socials en clau nacional, perquè l'esquerra nacional es consolidi, i espero que sigui a l'entorn d'Esquerra.
    Hi ha qui pensa que hauríem d'haver-nos quedat a l'oposició. Això hauria estat tacticisme pur i dur.
    Hi ha qui diu que hauríem d'haver fet president a Mas. Dubto que es reforcés l'espai d'esquerra nacional i s'hauria enfortit la Catalunya de les trinxeres.
    El meu presidenciable és Carod i la meva opció de govern nacional i d'esquerres.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Joan Puigcercós: Una majoria social per la sobirania

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya i conseller de Governació, Joan Puigcercós, va fer una conferència on va voler plasmar el full de ruta del sobiranisme català cap a la independència. He fet un escrit al meu bloc d'Esquerra : Per una majoria social per la sobirania També podeu llegir l'apunt de Saül Gordillo i us podeu baixar la conferència a la web d'Esquerra. [@more@]

Al Gore, ironies mediambientals

Albert (Al) Gore, és el típic membre d'una nissaga de l'èlit nord-americana que es dedica a la política, com el seu pare, que fou senador de Tenesse, si no vaig errat. Els Gore formen part de les elits liberals, que en llenguatge europeu diríem progressistes. Al Gore va estudiar a Harvard, Humanitats i alguna cosa d'Economia. Va ser present al Vietnam, però no armat amb un fusell sinó amb una màquina de retratar, va fer de periodista per l'Exèrcit. Diuen d'Al Gore que és intel.lectualment brillant. Doblement elit, doncs: elit social i elit intel.lectual. No és d'estranyar que no connectés amb la gent, durant els seus mandats de vice-president de Bill Clinton es van fer nombrosos acudits sobre Gore, ridiculitzant-lo. Al Gore forma part de l'ala més liberal dels Demòcrates, així que quan va voler fer el salt a la presidència va voler equilibrar aquest perfil liberal formant tàndem amb un falcó com Lieberman, alineat amb els sectors més afins als interessos est

El tripartit: "como cinco drogadittos que tumban a un tio mu fuerte"

Avui, després d'assistir tot el dia a una jornada molt interessant sobre el consum de la fulla de coca (ja en faré un post), organitzada per l'associació GASS, he acabat la jornada amb presència a Ràdio Ona , al programa Consistori, on amb la presència de regidors es fa un repàs setmanal de la política de Torelló. En el programa hem parlat de diferents temes com ara l'hotel d'entitats del Carrer Artesans, el tema sempre i lamentablement controvertit de Fira Natura , la reforma de les urgències comarcals (que crec que l'alcalde s'ha equivocat en les seves conclusions), la crisi que pateix el club de rol Chaos Monges, per manca de local (que no hi ha espais per deixar, regidora de Joventut?), entre d'altres. Al final, el presentador, Guillem Rico, ha donat pas a declaracions de conciutadans sobre el tripartit. Ben variades, a favor, en contra i d'altres que s'abstenien de contestar. M'ha sorprès la primera, la d'un Veí que amb un castellà anda