Passa al contingut principal

Joan Puigcercós: Una majoria social per la sobirania

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya i conseller de Governació, Joan Puigcercós, va fer una conferència on va voler plasmar el full de ruta del sobiranisme català cap a la independència.

He fet un escrit al meu bloc d'Esquerra: Per una majoria social per la sobirania

També podeu llegir l'apunt de Saül Gordillo i us podeu baixar la conferència a la web d'Esquerra.

[@more@]

Comentaris

  1. RÀDIO ONA DE TORELLÓ, PATRIMONI HUMÀ
    Segons llegim a http://www.osona.com (secció “Municipis”, 26-6-07):
    “Al Patronat Municipal de Ràdio Ona els representants de l’Ajuntament seran, com a president del Patronat, l’alcalde, Miquel Franch; i com a vocals, Marc Fontserè (regidor d’Informació i noves tecnologies), Flora Vilalta (pel grup municipal del PSC-PM), Núria Güell (pel grup municipal de CiU), Jordi Casals (pel grup municipal d’ERC-AM) i Montserrat Ayats (pel grup municipal d’ICV-CdG)”
    Ens adrecem a tots ells (i elles), doncs, i el primer que hem de dir-los és que a Ràdio Ona les coses ara mateix no van bé; no s’han fet bé.
    En aquests moments ha plegat Guillem Rico, una persona que ha dedicat a la ràdio moltes hores (pagades i no pagades), molt entusiasme, molt bona fe. Com ho havien fet abans Fito Benade i Natàlia Peix, per parlar només de les últimes dimissions. Potser val la pena de començar a rumiar per què.
    No som pas experts en el tema; La gent que fem el Koktel kontrainformatiu, cada dilluns, anem a la ràdio un cop per setmana i fins ara sempre hi hem trobat un tècnic a punt. Però el descontentament és palès. Potser és el preu que es paga quan els directors d’algun manera s’imposen i es busquen fora de casa; quan no es valora la trajectòria d’anys i es “crema” la gent més propera.
    En qualsevol cas, hi trobem a faltar transparència, en tot plegat. I ara mateix s’imposa una reunió i una actuació urgent, per tal d’aturar aquest degoteig de persones que pleguen, i no pas per falta de compromís amb la ràdio sinó, potser, per tot el contrari: pel fet que no se’ls ha valorat prou la feina feta; ( o potser tota la feina no els corresponia a ells...)
    Potser és hora de posar-se l’orgull a la butxaca i anar a retrobar en Fito, la Natàlia, en Guillem...i oferir-los, sense embuts, el suport que no han tingut.
    El nostre compromís amb la ràdio és puntual, ja ho hem dit (tot i que tampoc no és fàcil, mantenir sense defallences un programa setmanal durant anys) i el fem ben a gust. Però si Ràdio Ona és cada vegada menys plural...potser els col•laboradors també haurem de plantejar-nos al costat de qui volem estar.
    No s’improvisa, un equip de col•laboradors com el que hi ha a Ràdio Ona. És fruit d’anys i de diferents sensibilitats; però sempre d’un esperit altruista. Creiem que el Patronat Municipal de Ràdio Ona té el deure ineludible de salvaguardar aquest patrimoni humà.
    Així ho esperem.
    Roser Iborra, Francesc Arnau (Programa “Koktel kontrainformatiu”).
    http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
    David Henden (programa “Poti Poti”)
    Montserrat Font i Colomer (programa “Entrevista en temps de nit”)

    ResponElimina
  2. I el tema Carretero com el veus?
    Ara a ERC teniu per triar i remenar. Potser massa i tot.
    Jo aviat penjaré un post sobre això del Reagrupament.cat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Al Gore, ironies mediambientals

Albert (Al) Gore, és el típic membre d'una nissaga de l'èlit nord-americana que es dedica a la política, com el seu pare, que fou senador de Tenesse, si no vaig errat. Els Gore formen part de les elits liberals, que en llenguatge europeu diríem progressistes. Al Gore va estudiar a Harvard, Humanitats i alguna cosa d'Economia. Va ser present al Vietnam, però no armat amb un fusell sinó amb una màquina de retratar, va fer de periodista per l'Exèrcit. Diuen d'Al Gore que és intel.lectualment brillant. Doblement elit, doncs: elit social i elit intel.lectual. No és d'estranyar que no connectés amb la gent, durant els seus mandats de vice-president de Bill Clinton es van fer nombrosos acudits sobre Gore, ridiculitzant-lo. Al Gore forma part de l'ala més liberal dels Demòcrates, així que quan va voler fer el salt a la presidència va voler equilibrar aquest perfil liberal formant tàndem amb un falcó com Lieberman, alineat amb els sectors més afins als interessos est

El tripartit: "como cinco drogadittos que tumban a un tio mu fuerte"

Avui, després d'assistir tot el dia a una jornada molt interessant sobre el consum de la fulla de coca (ja en faré un post), organitzada per l'associació GASS, he acabat la jornada amb presència a Ràdio Ona , al programa Consistori, on amb la presència de regidors es fa un repàs setmanal de la política de Torelló. En el programa hem parlat de diferents temes com ara l'hotel d'entitats del Carrer Artesans, el tema sempre i lamentablement controvertit de Fira Natura , la reforma de les urgències comarcals (que crec que l'alcalde s'ha equivocat en les seves conclusions), la crisi que pateix el club de rol Chaos Monges, per manca de local (que no hi ha espais per deixar, regidora de Joventut?), entre d'altres. Al final, el presentador, Guillem Rico, ha donat pas a declaracions de conciutadans sobre el tripartit. Ben variades, a favor, en contra i d'altres que s'abstenien de contestar. M'ha sorprès la primera, la d'un Veí que amb un castellà anda