Passa al contingut principal

El cabdill de Plataforma x Catalunya em llegeix! i no li agrada...

El cabdill de PxC es veu que llegeix, malgrat que la llibreria Europa està tancada per ordre judicial. I ha llegit el meu article "Què és necessari perquè triomfi el mal?". No li ha agradat gaire, diu que els meus arguments són infantils i que sóc un nacionalista de pà sucat amb oli.

Diu que la tasca de Plataforma per Catalunya treballa amb honradesa i serietat i que vol fer front a "la immigració massiva que ha invadit el nostre país en els darrers anys".

No em sorprèn pas que el cabdill Anglada no estigui d'acord amb mi.

De la seva resposta se'n desprèn que Churchill, al qui jo referencio parlant sobre la democràcia, la por i la seguretat, és el model per tractar "la immigració massiva" perquè va aturar la invasió de Gran Bretanya per part dels nazis. Caram, així que tots a les barricades i amb un fusell! Això sí que és una resposta madura i amb serietat!!!

Òbviament davant el procés immigratori que viu occident es pot reaccionar de diferents maneres, la de la por que incita l'odi (o l'odi que incita la por) o bé gestionar la realitat i buscar continuar caminar cap endavant, que no vol dir fugir cap endavant.

Si l'opció del cabdill vigatà és el de l'odi i la por, la meva no. La meva opció és la de la llei i la de la il.lusió , la de creure en el futur del nostre país i la seva gent.

Catalunya, com molts països que han viscut diferents processos de desenvolupament econòmic de creixement, han vist mutar el seu paisatge humà, des dels occitans de l'edat mitjana i moderna, als espanyols del segle XX, fins a la immigració actual. I Catalunya, sempre ha tirat endavant.

A mi, que el cabdill vigatà no em posi a la boca que democràcia i seguretat són incompatibles, que un servidor no ho pensa ni ho ha fet mai. Però una cosa és tenir en compte la seguretat i l'altra és titllar de delinqüent (o terrorista) a les persones pel seu origen i això és el que va fer la sinistra PxC en el darrer Ple Municipal de Vic.

Que Anglada li agradi llegir no vol dir que acabi d'entendre el que llegeix, ja que em posa en la meva boca que davant el fet immigratori no s'ha de fer res. Com podeu llegir en el meu article, el que dic és que la immigració es pot regular, ordenar (més o menys) però no aturar. I sí que cal fer alguna cosa davant el fet immigratori, treballar perquè la cohesió social es mantingui a casa nostra, fent polítiques socials pels que ja hi eren i pels que arriben a treballar, que la llei regeixi la societat per a tothom i que les regles cíviques es mantinguin. No hem d'arribar a una societat trancada. I tot això, la por i l'odi que atia el cabdill Anglada no ho aconsegueix, ans al contrari.
Per cert, quan diu que sóc un nacionalista de "pa sucat amb oli", suposo que és perquè deu beure de les tradicions nacionalistes de Primo de Rivera i Blas Piñar, aquest últim, camarada seu de Fuerza Nueva. Això del nacionalisme, òbviament, tampoc ho veiem igual.
Per anar acabant, Anglada, algun apunt contra els maçons?
I si el cabdill de Plataforma vol continuar practicant la lectura li deixo aquí uns quants enllaços d'escrits meus sobre el tema de la immigració:
[@more@]

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Joan Puigcercós: Una majoria social per la sobirania

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya i conseller de Governació, Joan Puigcercós, va fer una conferència on va voler plasmar el full de ruta del sobiranisme català cap a la independència. He fet un escrit al meu bloc d'Esquerra : Per una majoria social per la sobirania També podeu llegir l'apunt de Saül Gordillo i us podeu baixar la conferència a la web d'Esquerra. [@more@]

Al Gore, ironies mediambientals

Albert (Al) Gore, és el típic membre d'una nissaga de l'èlit nord-americana que es dedica a la política, com el seu pare, que fou senador de Tenesse, si no vaig errat. Els Gore formen part de les elits liberals, que en llenguatge europeu diríem progressistes. Al Gore va estudiar a Harvard, Humanitats i alguna cosa d'Economia. Va ser present al Vietnam, però no armat amb un fusell sinó amb una màquina de retratar, va fer de periodista per l'Exèrcit. Diuen d'Al Gore que és intel.lectualment brillant. Doblement elit, doncs: elit social i elit intel.lectual. No és d'estranyar que no connectés amb la gent, durant els seus mandats de vice-president de Bill Clinton es van fer nombrosos acudits sobre Gore, ridiculitzant-lo. Al Gore forma part de l'ala més liberal dels Demòcrates, així que quan va voler fer el salt a la presidència va voler equilibrar aquest perfil liberal formant tàndem amb un falcó com Lieberman, alineat amb els sectors més afins als interessos est

El tripartit: "como cinco drogadittos que tumban a un tio mu fuerte"

Avui, després d'assistir tot el dia a una jornada molt interessant sobre el consum de la fulla de coca (ja en faré un post), organitzada per l'associació GASS, he acabat la jornada amb presència a Ràdio Ona , al programa Consistori, on amb la presència de regidors es fa un repàs setmanal de la política de Torelló. En el programa hem parlat de diferents temes com ara l'hotel d'entitats del Carrer Artesans, el tema sempre i lamentablement controvertit de Fira Natura , la reforma de les urgències comarcals (que crec que l'alcalde s'ha equivocat en les seves conclusions), la crisi que pateix el club de rol Chaos Monges, per manca de local (que no hi ha espais per deixar, regidora de Joventut?), entre d'altres. Al final, el presentador, Guillem Rico, ha donat pas a declaracions de conciutadans sobre el tripartit. Ben variades, a favor, en contra i d'altres que s'abstenien de contestar. M'ha sorprès la primera, la d'un Veí que amb un castellà anda