Passa al contingut principal

L'auca d'en Jordi Casals i Prat en una setmana (i amb rodolí al final)

Aquesta setmana ha estat molt dura... plena d’activitat política fins a l’extenuació, a més jugant tots els papers de la meva auca.

Divendres passat vam celebrar assemblea local d’Esquerra Torelló, on en Jaume Martí (bloc) va fer l’informe de Presidència i jo vaig fer una valoració dels resultats electorals de les municipals. Tot seguit vam parlar de la Conferència Nacional i vam aprovar una esmena que fa referència a la renovació de la cultura popular com a eix de cohesió social. Per acabar la nit: el sopar d’inici de curs polític d’Esquerra a Torelló, amb militants i simpatitzants.

El dissabte: jornada de portes obertes al CEIP Marta Mata i inauguració del teatre auditori de Calldetenes, amb entrega de premis literaris inclosos, tot presidit pel conseller de Cultura i el president d’Òmnium.

Diumenge: va tocar teatre patriòtic.

Dilluns era la Mercè, festa a la feina, Ple municipal a Torelló (amb la moguda de les 3 mocions tombades).

Dimarts va tocar tancada de tot el dia a la Secretaria de Joventut amb caps d’Àrea de la secretaria i de la futur Agència Catalana de Joventut.

Dimecres: Consell de direcció de la Secretaria de Joventut, reunió del grup d’Esquerra al Consell Comarcal i reunió a Gestiomat per parlar del futur de Fira Natura.

Dijous va tocar dia total amb la meva participació a la taula institucional a les jornades del 10è aniversari d’Energy Control, entitat referent en la reducció de riscos en el consum de drogues; reunió al grup pilot de la Xarxa de borses de lloguer i mediació, representant la Xarxa Nacional de Borses Joves d’Habitatge (i com van sortir en la conversa les ajudes de la ministra Chacón!) i Ple del Consell Comarcal, ple de defensa del PEIN de les Guilleries i de denúncia de l’autoservei sociovergent després de “col·locar” als polítics Paré i Munmany en llocs tècnics del futur servei comarcal d’habitatge públic. Per acabar el dia mini tertúlia amb Joan Ballana (bloc), que m'explicava que encara ningú li ha comunicat que té un expedient obert al PSC, i una altra amb Josep Maria Freixanet (bloc) per anar tot seguit a la reunió del grup municipal d’Esquerra per valora el Ple de les 3 mocions.

Demà dissabte em toca jornada de portes obertes de la policia local, en el marc del seu 150è aniversari i espero que el diumenge toqui relax... Amb el dilluns que ve, tancaré tots els meus camps d’actuació amb executiva comarcal d’Esquerra.

Aquesta ha estat l’auca d’en Jordi Casals i Prat, comprimida en una setmana i sense dormir com déu mana.

... uf!

[@more@]

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Joan Puigcercós: Una majoria social per la sobirania

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya i conseller de Governació, Joan Puigcercós, va fer una conferència on va voler plasmar el full de ruta del sobiranisme català cap a la independència. He fet un escrit al meu bloc d'Esquerra : Per una majoria social per la sobirania També podeu llegir l'apunt de Saül Gordillo i us podeu baixar la conferència a la web d'Esquerra. [@more@]

Al Gore, ironies mediambientals

Albert (Al) Gore, és el típic membre d'una nissaga de l'èlit nord-americana que es dedica a la política, com el seu pare, que fou senador de Tenesse, si no vaig errat. Els Gore formen part de les elits liberals, que en llenguatge europeu diríem progressistes. Al Gore va estudiar a Harvard, Humanitats i alguna cosa d'Economia. Va ser present al Vietnam, però no armat amb un fusell sinó amb una màquina de retratar, va fer de periodista per l'Exèrcit. Diuen d'Al Gore que és intel.lectualment brillant. Doblement elit, doncs: elit social i elit intel.lectual. No és d'estranyar que no connectés amb la gent, durant els seus mandats de vice-president de Bill Clinton es van fer nombrosos acudits sobre Gore, ridiculitzant-lo. Al Gore forma part de l'ala més liberal dels Demòcrates, així que quan va voler fer el salt a la presidència va voler equilibrar aquest perfil liberal formant tàndem amb un falcó com Lieberman, alineat amb els sectors més afins als interessos est

El tripartit: "como cinco drogadittos que tumban a un tio mu fuerte"

Avui, després d'assistir tot el dia a una jornada molt interessant sobre el consum de la fulla de coca (ja en faré un post), organitzada per l'associació GASS, he acabat la jornada amb presència a Ràdio Ona , al programa Consistori, on amb la presència de regidors es fa un repàs setmanal de la política de Torelló. En el programa hem parlat de diferents temes com ara l'hotel d'entitats del Carrer Artesans, el tema sempre i lamentablement controvertit de Fira Natura , la reforma de les urgències comarcals (que crec que l'alcalde s'ha equivocat en les seves conclusions), la crisi que pateix el club de rol Chaos Monges, per manca de local (que no hi ha espais per deixar, regidora de Joventut?), entre d'altres. Al final, el presentador, Guillem Rico, ha donat pas a declaracions de conciutadans sobre el tripartit. Ben variades, a favor, en contra i d'altres que s'abstenien de contestar. M'ha sorprès la primera, la d'un Veí que amb un castellà anda